Hyvä tietää – Edustamamme tuotemerkit

Edustamamme tuotemerkit


Samsung

Samsung on maailman suurin kodin elektroniikkaa ja kodinkoneita valmistava yritys. Samsungilla on maailmanlaajuisesti yli 396 000 työntekijää. Yrityksen maailmanlaajuinen liikevaihto vuonna 2011 oli 247,5 miljardia dollaria.

Samsungin valtiksi voitaisiin sanoa pitkä kehitystyö ja valtavat resurssit joiden avulla pystytään nopeasti vastaamaan kysyntään.

Tutustu Samsungin tuotteisiin tästä >>>


Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries on ollut ilmastointialan uranuurtaja jo 80 vuotta. Innovatiivisella tuotekehityksellä ja uuden teknologian hyödyntämisellä on saavutettu korkea tehokkuuden ja luotettavuuden taso kaikissa ilmastointilaitteissa.

MHI oli ensimmäinen valmistaja Euroopan markkinoilla, joka otti käyttöön laajan valikoiman jaettuja ilmastointilaitejärjestelmiä, jotka hyödyntävät korkean hyötysuhteen omaavaa ja otsoni ystävällistä R410a kylmäainetta.

MHI etenee edelleen ja on laajentanut tuotevalikoimaansa ilma-vesi lämpöpumppuihin ja palkittuihin suuren kapasiteetin keskipakoisvoiman jäähdyttimiin, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettu yhdeksi kaikkein energiatehokkaimmista jäähdytysjärjestelmistä.

Tutustu Mitsubishi Heavyn tuotteisiin tästä >>>


Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric aloitti toimintansa vuonna 1921. Tutkimus- ja tuotekehitysyksiköissä työskentelee noin 4000 ihmistä.

Mitsubishi Electric edistää kestävää kehitystä ja on sitoutunut maailmanlaajuisesti suojelemaan ja elvyttämään elinympäristöä teknologialla, kaikilla liiketoimillaan ja työntekijöittensä toimilla.

Kaikille maahantuomillemme Mitsubishi Electricin laitteille myönnämme kahden (2) vuoden takuun!

Takuu on voimassa vain sellaisille ilmalämpöpumpuille, jotka on asentanut valtuutettu jälleenmyyjämme ja asennuspöytäkirja on asianmukaisesti täytetty.

Tutustu Mitsubishi Electricin tuotteisiin tästä >>>


Nord Aslak

Nord Aslak on suomalainen tuotemerkki. Nord Aslak merkin alla myydään suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltuja, lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden tarvikkeita ja lisäosia.

Tutustu Aslakin tuotteisiin tästä >>>

Löydät meidät myös

social-media-icons-facebook
social-media-icons-you-tube